Over Ons

GESCHIEDENIS VAN HV BRAVO

De geschiedenis van HV Bravo leidt terug tot 26 juni 1961. Op die datum werd de sportvereniging Hazemeijer SV opgericht, later Holec Sportvereniging. 

 

Het begon allemaal met een groep voetballiefhebbers met in de jaren daarna ook gymnastiek, badminton, volleybal, tafeltennis, jeu de boules, tennis en zaalvoetbal. Een omni-sportvereniging met 880 leden. 

 

Sinds 2003 hebben wij als badmintonners onze eigen vereniging: 

HV Bravo: Hengelose Vereniging Badminton Recreatief en Actiek in Veldwijk Opgericht 

 

MISSIE & VISIE

Missie

HV Bravo is een vereniging waar iedereen die wat met badminton heeft, van jong tot oud en van competitiespeler tot recreant of ouder, zich thuis kan voelen en de gelegenheid heeft om te groeien. De vereniging biedt een omgeving waarin de leden gezelligheid, veiligheid en sportieve uitdaging kunnen vinden. 

Visie

Onze visie is ons toekomstbeeld voor de vereniging en een leidraad bij het nemen van beslissingen.

Vrijwilligersbeleid

HV Bravo is een vereniging met een flink aantal vrijwilligers. Leden en ouders hebben de mogelijkheid om zich actief in te zetten en er is voldoende bekend welke taken er opgepakt kunnen worden. De vrijwilligers voelen zich gewaardeerd voor hun werk.

Communicatie

De club communiceert tijdig en volledig aan haar leden. Dit gebeurt via verschillende kanalen, zodat ieder lid goed geïnformeerd wordt. Via onze communicatiekanalen promoten we HV Bravo naar de buitenwereld, bijv. voor het werven van nieuwe leden. 

Veilige omgeving

Leden weten naar wie ze toe kunnen met vragen en problemen worden goed opgepakt. Er zijn twee vertrouwenscontactpersonen actief binnen de vereniging. Alle leden weten wie deze personen zijn. Iedereen die met jeugdleden in aanraking komt is in het bezig van een VOG. De cultuur is open, leden gaan goed met elkaar en bezoekers om. 

SPORTHAL

Na jaren gespeeld te hebben in Sporthal Veldwijk spelen we nu al een paar jaar in Sporthal de OSG. De laatste jaren hebben we door omstandigheden flink wat pech gehad met deze hal. De vloer was niet veilig genoeg om op te badmintonnen. Nadat dit was opgepakt en aangepast en we na corona eindelijk weer mochten spelen, bleek er flinke waterschade te zijn. De vloer was beschadigt en onbruikbaar en moest vervangen worden. Hierdoor konden we maandenlang niet in onze eigen sporthal spelen. 

Gelukkig ligt er ondertussen een fijne en veilige nieuwe vloer in en spelen we weer in onze eigen hal en kunnen we met de zogeheten ‘derde helft’ naborrelen in onze gezellig kantine. 

Voor meer informatie over onze hal, klik hier

BESTUUR

Onze vereniging wordt geleidt door ons bestuur. Dit bestuur bestaat uit een dagelijks bestuur en de overige bestuursleden. 

Het dagelijks bestuur bestaat uit: Sied de Boer, Hedi van Zon-Nijhof en Rodrick de Wolff. 

De overige bestuursleden zijn: Jeroen Beldman, Rick Heethuis, Sanne Haar en Vera Wegerif. 

Wil je graag contact opnemen met één van de bestuursleden, dan kan dat hier!